Zsalugáter Spaletta Árnyékolás

Zsalugáterek

Ha lamellás árnyékolót keres, zsalugáter a jó választás

Elképzelte már milyen hangulatos lenne otthona a zsalugáter lamellái között átszűrődő halvány fény hatására, miközben a perzselő napsugarak a házon kívül maradnak? Zárja ki otthonából a nyári hőséget és csökkentse téli fűtési költségét zsalugáterek használatával környezetbarát módon, energia felhasználása nélkül! Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve és az előrejelzések szerint is hazánk klímája a jövőben egyre inkább mediterrán jelleget fog mutatni tikkasztóan forró és száraz nyarakkal, melyre Ön már ma felkészülhet. A zsalugáterek már bizonyítottak, nem véletlenül fedik a tőlünk délebbre élők otthonainak nyílászáróit ezek a tradicionális árnyékolók.

Önnek nem feltétlenül kell klímaberendezéseket használnia, otthonát zsalugáterekkel is hűvösen tarthatja. A zsalugáter azonban nem csak nyáron hasznos! A zsalugátereket tudatosan használva a téli fűtési költségeit is csökkenteni tudja azáltal, hogy plusz hőszigetelő réteget képez a nyílászárók előtt. A zsalugáterek ezen hasznos tulajdonságaikon túl azonban mást is tudnak: kiemelik házát a megszokott utcaképből és jelentősen növelik otthona értékét is. Zsalugáteres ablakaival Öné lesz a legszebb ház az utcában és még a szomszédai is irigyelni fogják. Olvassa el részletes termékismertetőnket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő típust zsalugáter kínálatunkból!

A zsalugáter környezettudatos választás

A zsalugáter fix- vagy mozgatható (állítható) lamellákkal készülő passzív kültéri árnyékoló berendezés, mely ma már készülhet többféle alapanyagból. Legfontosabb előnye, hogy a Nap perzselő sugarainak már a nyílászáró üvegfelülete előtt útját állja, így környezetbarát módon akadályozza meg a beltér nem kívánatos felmelegedését. A zsalugáter elsődleges feladata az árnyékolás, emellett azonban komoly védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben heves esőzés, jégeső, szélvihar vagy hózápor idején. Felhasználási területe igen széles: lakóházak, középületek, nyaralók, vadászházak, horgásztanyák és borospincék árnyékolója és dísze is lehet egyben. A zsalugáterek kizárólag  vörösfenyő alapanyagból készülnek, fix- vagy mozgatható lamellákkal, vizesbázisú vastaglazúr rendszerrel több rétegben felületkezelt kivitelben.

Spaletták

Ha masszív védelemre vágyik, tömör spaletta a megoldás

Sebezhetőnek érzi otthonát az egyre szélsőségesebb időjárás okozta, orkán erejű széllel és jégesővel kísért viharok idején? Jó lenne ilyenkor megóvni és biztonságban tudni nyílászáróit és otthonát valamilyen masszív, a természet erőinek ellenálló szerkezettel? Két külsőleg és formailag eltérő kivitelű, tömör spalettát ajánlok Önnek, melyek mindegyike tökéletesen megfelel a fenti célra. Ez persze nem minden. A spaletták a fizikai védelmen túl rendkívül jó hő- és hangszigetelő képességükkel megőrzik otthona melegét télen és meggátolják túlzott felmelegedését nyáron. Mindezt ráadásul passzív módon, energia felhasználása nélkül, hosszú időn át megbízhatóan. A spaletták amellett, hogy otthona ékességei, megnövelik az ingatlan értékét, legyen az a hagyományokat követő régi vagy modern új típusú épület.

Mi az a spaletta?

A spaletta tömör szerkezetű, passzívkül- vagy beltéri árnyékoló eszköz. Napjainkban leginkább a kültéri típusok elterjedtek, melyek a nyílászárón kívül kerülnek rögzítésre, így gátolva meg az üvegfelület és közvetve a beltér felforrósodását. Ezek a fából készült, árnyékolók nemcsak nyáron, hanem télen is kifejtik áldásos hatásukat rendkívül jó hőszigetelő képességük által. A spalettákat kizárólag Vörösfenyő alapanyagból készítjük felülettel vagy vizesbázisú lazúrrendszerrel több rétegben felületkezelt kivitelben.

Termékeink szakértői munkával készülnek, kiváló alapanyagokból. Vörösfenyő vagy Tölgyfa vagy amit ön választ ki. A gyártás során egyetlen hibát sem hagyunk. A nyílászárók, valamint az ágyak és a bútorok is felületkezeltek. 

Vegye fel velünk a kapcsolatott és érdeklődjön vagy rendelje meg:

Kérlyen árajánlatott!

Kiss Mózes 0630 709 7945

Kiss Zoltán 0630 742 5316

Vélemény, hozzászólás?